Зокрема починають розробляти сучасний та технологічний харчо-блок.
Нова їдальня буде розташована на першому поверсі.
Максимально одначно там може харчуватися 250 учнів.
Орієнтуючись на збереження енергії, у гімназії №24 обладнання для харчо-блоку буде енергозберігаючим та сучасним.
Смачну та корисну їжу для школярів будуть готувати на пароконвентоматі.
Лінії роздачі їжі передбачено зробити мармітними. Це допоможе годувати дітей завжди теплою та смачною їжею, замість того щоб кожен раз гріти страви на вогні.
Головною родзинкою будет застосування “шведського столу”.
Протиепідемчні дії під час карантину змусять дотримуватися вимог адаптивного харчування.
Про такі інновації у харчоблоці повідомив і мер міста Сергій Моргунов на своїй офіційній сторінці
“Продовжуємо облаштовувати нову школу на Поділлі. Вже повністю обладнана така важлива частина закладу, як харчоблок. Їдальня простора і велика – дітям має сподобатися інтер’єр. Але в першу чергу, їм мають смакувати шкільні обіди. Кухарі запропонують збалансоване меню: необхідне обладнання є і продукти обов’язково будуть свіжі та якісні. Єдине, що новий навчальний рік в країні розпочнеться в умовах продовження карантину, тому харчування дітей у закладах освіти організують відповідно до епідеміологічних норм. Це стосуватиметься розстановки столів, графіку харчування та роздачі обідів”, – написав міський голова.
Сучасна їдальня – дітям: вінницька гімназія №24
Продовжуємо облаштовувати нову школу на Поділлі. Вже повністю обладнана така важлива частина закладу, як харчоблок. Їдальня простора і велика – дітям має сподобатися інтер’єр. Але в першу чергу, їм мають смакувати шкільні обіди. Кухарі запропонують збалансоване меню: необхідне обладнання є і продукти обов’язково будуть свіжі та якісні. Єдине, що новий навчальний рік в країні розпочнеться в умовах продовження карантину, тому харчування дітей у закладах освіти організують відповідно до епідеміологічних норм. Це стосуватиметься розстановки столів, графіку харчування та роздачі обідів.
Опубліковано Сергієм Моргуновим Середа, 19 серпня 2020 р.